Wat bieden wij

Uiteraard krijg je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden; een goed salaris, een mooi aantal vakantiedagen en een 13e maand. Maar er is meer om je op te verheugen.

De arbeidsvoorwaarden

Kom je werken bij VIVAT Verzekeringen of een van de merken? Dan krijg je van ons:

  • Een goede balans tussen werk en vrije tijd (Het Nieuwe Werken)
  • Veel ruimte voor opleidingen en cursussen (Persoonlijke ontwikkeling)
  • Speciale development-programma’s voor starters en professionals
  • Flexibele werktijden
  • Aandacht voor gezondheid
  • Een goed salaris en een 13e maand

Het Nieuwe Werken

Waarom

Werk en privé lopen steeds meer door elkaar. Soms hebben we tijd nodig om kinderen naar school te brengen. Willen we ná de files naar kantoor. Misschien zelfs helemaal thuisblijven, om ongestoord te werken en het milieu te sparen.

Zo werk je

Het Nieuwe Werken maakt los wat onnodig vast zit. Het maakt slimmer communiceren mogelijk en stimuleert flexibeler werken. Hierdoor wordt het ‘waar’ en ‘wanneer’ van ons werk minder belangrijk en kunnen we beter focussen op het resultaat.

  • Je bepaalt zelf (uiteraard in overleg) waar en wanneer je werkt
  • Op kantoor kies je de werkplek die past bij je activiteit
  • In de meeste functies heb je E-mail en agenda altijd bij de hand op je smartphone

Jouw verantwoordelijkheid

Hoe en waar je werkt bepaal je zelf bij VIVAT Verzekeringen. Het is jouw verantwoordelijkheid. Dat vergt competenties: goed plannen en organiseren, duidelijk informeren en communiceren. Wij kijken of je de afgesproken resultaten levert en zorgen dat je voldoet aan de eisen die gelden voor het veilig en verantwoord werken en samenwerken. Effectiviteit, productiviteit en keuzevrijheid bepalen onze manier van werken én samenwerken.

Op alle afdelingen

We voeren Het Nieuwe Werken in bij de hele organisatie. We kiezen voor een gedegen, gestructureerde uitrol. Onze systemen en processen moeten aangepast worden om veilig en verantwoord te kunnen thuiswerken en dat kost tijd. Het kan dus zijn dat je niet direct (volledig) op de nieuwe manier werkt. Vraag ernaar tijdens je sollicitatie.

Maatschappelijke rol VIVAT Verzekeringen

VIVAT Verzekeringen staat midden in de maatschappij. Dat voelen we en daar handelen we ook naar. We luisteren naar wat onze medewerkers willen en we doen ons best daar actie op te ondernemen. Ook houden we bij ons aannamebeleid rekening met een kloppende afspiegeling van de samenleving. Onze kernwaarde is GEEF!

GEEF!

Onze kernwaarde GEEF! laat zien dat wij ons verantwoordelijk voelen voor onze klanten, maar ook voor elkaar, voor de maatschappij en voor het resultaat dat daar uit voortvloeit. Met iedereen met wie VIVAT Verzekeringen te maken heeft, zoeken we de verbinding en wij wegen al die belangen zo goed mogelijk. Dat maakt wie we zijn: VIVAT Verzekeringen.